Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Koninklijke onderscheiding voor Marion Simons-Knoops (15-09-2020)

Op donderdag 10 september ontving Marion Simons-Knoops uit Milsbeek een koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Van Beek. Ze werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Marion Simons-Knoops ontving deze onderscheiding voor haar vrijwilligerswerk bij Dans- en Twirlvereniging Elegance in Bergen. In 1980 werd ze lid van de Drumband en Majorettenkorps ‘De Kloppers’. In 2010 stopte de drumband en zijn de majorettes doorgegaan onder de naam Dans- & Twirlvereniging Elegance.

Na jaren zelf mee te hebben gedaan en diverse LK- en NK-titels te hebben behaald, startte ze in 1995 met lesgeven. Inmiddels geeft ze al 25 jaar les aan een groep van zo’n 20 jeugdleden. Dit doet ze samen met Stephanie Wijers uit Bergen, die ook een lintje ontving. Samen hebben ze al diverse successen behaald en staan ze nog steeds vol enthousiasme voor de groep.