Koninklijke onderscheiding tijdens Sportgala

Tijdens het Sportgala op vrijdag 13 december ontving Herman Franken uit Gennep een koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Van Beek. Hij werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Herman Franken ontving zijn onderscheiding onder andere voor zijn vrijwilligerswerk voor Volleybalvereniging Flamingo’s 56. Hij is vanaf 1976 lid van de vereniging. Daarnaast was hij 15 jaar scheidsrechter, lid van diverse commissies en coach. Hij is momenteel actief als voorzitter van Stichting FAST, het samenwerkingsverband van Flamingo’s 56 uit Gennep en Activia uit St. Anthonis. Naast zijn activiteiten voor de volleybalsport was Herman Franken ook een lange tijd actief voor de Stichting Jong Nederland Gennep en Jong Nederland Limburg.

Het Sportgala Gennep is na jaren afwezigheid weer in ere hersteld. Gennep News, Gennep Doet Mee en gemeente Gennep hebben een feestelijke avond voor zowel jeugd als volwassenen georganiseerd. Kijk voor meer informatie en alle winnaars op de website van Gennep News.