Sluit venster x

E-formulieren

Door een technische storing werken de e-formulieren op dit moment niet voor mensen die buiten de gemeente Gennep wonen. We zijn bezig om dit op te lossen. We verzoeken u om het op een later moment nog eens te proberen. Onze excuses voor het ongemak.

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Invoering avondklok

In heel Nederland geldt sinds zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Deze maatregel komt bovenop de maatregelen die al gelden.

Er zijn enkele uitzonderingen. Zo mag u wel de hond aangelijnd uitlaten tussen 21.00 en 04.30 uur. Ook als u voor uw werk buiten moet zijn, hoeft u niet binnen te blijven. Wel heeft u een geldige werkgeversverklaring nodig. Die kunt u downloaden op www.rijksoverheid.nl. Verder mogen mantelzorgers hun zorgtaken uitvoeren tussen 21.00 en 04.30 uur. Ook zij hebben een verklaring nodig. Die is te downloaden op www.mantelzorg.nl.

Bekijk alle informatie over de avondklok in onderstaande infographic of op de website van de Rijksoverheid. Hier vindt u ook alle uitzonderingen op de avondklok.