Inloopbijeenkomst reconstructie N271

Provincie Limburg gaat samen met de gemeenten Mook en Middelaar en Gennep de N271 tussen Milsbeek en Mook vernieuwen. De indeling van de weg en de fietspaden verandert.

Nu is er aan beide kanten van de N271 een smal fietspad. Na de vernieuwing blijft ten noorden van Plasmolen aan één kant een breed fietspad over. Bomen worden met houten geleiderails afgeschermd van het gemotoriseerde verkeer. Voor landbouwverkeer komt er tussen Plasmolen en Mook aan beide kanten van de weg een passeerhaven. Bij Plasmolen komt ook een 50 km/u zone zodat het makkelijker wordt om de weg over te steken.

Voorlopig ontwerp

Het voorlopig ontwerp, mede tot stand gekomen door de inbreng van aanwonenden, is te bekijken tijdens een inloopbijeenkomst. Hier kunt u uw vragen stellen over het ontwerp, de onderzoeken en  de bestemmingsplanprocedure.

Datum: donderdag 9 mei 2019
Tijd: tussen 17.00 en 19.30 uur
Locatie: MFC De Koppel, Dorpsstraat 45 in Middelaar

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief via www.limburg.nl/N271plasmolen. Op deze website vind u ook achtergrondinformatie.  

Ook kunt de Facebookpagina volgen via www.facebook.com/N271Milsbeek-Plasmolen-Mook. Heeft u vragen? Mail dan naar N271plasmolen@prvlimburg.nl.