Sluit venster x

Probeert u via de website een afspraak met de gemeente te maken, maar lukt dit niet? Neemt u dan s.v.p. telefonisch contact met ons op: 0485 - 494141. Vanwege een storing werkt ons afsprakensysteem op dit moment helaas niet optimaal. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Inloopbijeenkomst ontwerp Weverpark

Dit item is verlopen op 16-07-2018.

In het kader van de Verkeersmaatregelen Weverrotonde is besloten een fietspad aan te leggen door het gebied achter de Weverflat en een fietstunnel onder de Weverrotonde, met een gedeeltelijke reconstructie van de Weverstraat.

De aanleg van het fietspad willen we combineren met een parkachtige inrichting van hetzelfde gebied. Voor het ontwerp hiervan is samengewerkt met een afvaardiging van diverse bewoners en gebruikers uit de omgeving. Het voorlopig ontwerp dat hiermee tot stand is gekomen kunt u vinden op de pagina Verkeersstudie Weverrotonde.

In vervolg hierop willen we u graag uitnodigen voor de inloopavond om persoonlijk kennis te nemen van het ontwerp.

Inloopbijeenkomst

U bent van harte welkom op woensdag 23 mei 2018, vanaf 19.00 uur in de Beatrixzaal van Norbertushof aan de Kuipersgroes 2 in Gennep.
De bijeenkomst duurt tot 20.30 uur.

De heer Dubbeld, landschapsarchitect namens MTD, en de heer Bosboom, projectleider namens de gemeente Gennep, zullen deze avond aanwezig zijn en u graag van dienst zijn.

Bent u verhinderd, maar wilt u toch graag uw vragen of opmerkingen doorgeven? Dan kunt u dit kenbaar maken via b.bosboom@gennep.nl.

Hoe verder...

Op basis van de inloopavond worden wensen en opmerkingen geĆÆnventariseerd en wordt, waar nodig, het voorlopig ontwerp bijgesteld. Vervolgens zal het ontwerp technisch worden uitgewerkt en zal via een aanbestedingsprocedure een aannemer worden gezocht om over te gaan tot uitvoering. De werkzaamheden worden naar verwachting in de tweede helft van 2018 uitgevoerd.

Voor de aanleg van de fietstunnel zijn de voorbereidingen recent gestart. Dit project is, namens de gemeente Gennep, in handen van de heer Van Hout. Zodra de gelegenheid daarvoor geschikt is, zal hij uiteraard ook contact leggen met de bewoners en gebruikers uit de omgeving om mee te denken over het ontwerp.