Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen.

Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Herdenking 4 mei en viering 5 mei

De gezamenlijke herdenking van 4 mei gaat wegens het coronavirus niet door. Voor hen die hun dierbaren willen herdenken is dit een emotionele en pijnlijke situatie. Burgemeester Van Beek staat deze avond op een waardige en verantwoorde manier stil bij de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Dit gebeurt zonder publiek in Milsbeek bij het burgermonument en het ereveld, en in Gennep bij de Barmhartige Samaritaan. Zoals eerder aangekondigd is het Bevrijdingsfestival op 5 mei bij Landgoed Roepaen afgelast.

Vlagprotocol

Het vlagprotocol is dit jaar aangepast. U mag de vlag op 4 mei de hele dag halfstok hangen. Op 5 mei mag de vlag zoals altijd de hele dag in top.

Gemeentekantoor gesloten

In verband met dodenherdenking en Bevrijdingsdag is het gemeentekantoor op maandag 4 mei en dinsdag 5 mei de gehele dag gesloten. Maandag 4 mei is het gemeentekantoor van 10.00 tot 11.00 uur geopend voor aangiften van geboorte en overlijden.