Sluit venster x

E-formulieren

Door een technische storing werken de e-formulieren op dit moment niet voor mensen die buiten de gemeente Gennep wonen. We zijn bezig om dit op te lossen. We verzoeken u om het op een later moment nog eens te proberen. Onze excuses voor het ongemak.

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Gratis vervoer coronavaccinatie 70-plussers

Ouderen vanaf 70 jaar kunnen gebruikmaken van gratis vervoer naar hun vaccinatielocatie met Omnibuzz. Dit geldt ook voor ouderen die geen Omnibuzz-pas hebben. Het gratis vervoer geldt bij de eerste en de tweede vaccinatie tegen het coronavirus.

Hoe werkt het?

In de oproep voor uw coronavaccinatie staat wanneer u een afspraak kunt maken. Hiervoor belt u met de GGD. Geef tijdens het telefoongesprek aan dat u met Omnibuzz naar de vaccinatielocatie reist. De GGD houdt hier rekening mee bij het inplannen.

Boek vervolgens uw rit bij Omnibuzz. Bel hiervoor naar 0900-0699. Leden van Omnibuzz kunnen ook een rit boeken door te mailen naar ritreservering@omnibuzz.nl of via www.omnibuzz.nl.