Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

GGD Gezondheidsmeter van start (22-09-2020)

De GGD Limburg-Noord voert dit najaar groot onderzoek uit naar de gezondheid en leefstijl van volwassenen en ouderen. Ruim 140.000 inwoners van Limburg hebben een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan de GGD Gezondheidsmeter 2020.

Meedoen is belangrijk

Om een goed en betrouwbaar beeld te krijgen, is het belangrijk dat u de vragenlijst invult. Alleen zo kan de GGD bekijken wat in onze gemeente nodig is om de gezondheid, leefgewoonten en leefomgeving te verbeteren.

Niet iedereen krijgt een uitnodiging. Als u niet geselecteerd bent, kunt u een variant op de vragenlijst invullen via www.ggdgezondheidsmeter.nl.

Privacy

Deelname aan de Gezondheidsmonitor is anoniem. De antwoorden van de vragenlijst zijn niet gekoppeld aan een naam en/of adres. De GGD kan dus niet zien welke antwoorden u geeft. Uw gegevens worden alleen voor statistieken gebruikt.