Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

GGD Gezondheidsmeter in het najaar van start (01-09-2020)

De GGD Limburg-Noord voert dit najaar groot onderzoek uit naar de gezondheid en leefstijl van volwassenen en ouderen. Inwoners van Midden- en Noord-Limburg ontvangen vanaf 17 september een uitnodiging voor de GGD Gezondheidsmeter 2020.

Als u de GGD Gezondheidsmeter invult, helpt u de GGD en de gemeente te werken aan een goede gezondheid van hun inwoners. Het is niet verplicht om de vragenlijst in te vullen als u een uitnodiging ontvangt.

Niet iedereen krijgt een uitnodiging. Personen die niet geselecteerd zijn, kunnen een variant op de vragenlijst invullen via www.ggdgezondheidsmeter2020.nl.

Privacy

Deelname aan de Gezondheidsmonitor is anoniem. De antwoorden van de vragenlijst zijn niet gekoppeld aan een naam en/of adres. De GGD kan dus niet zien welke antwoorden u geeft. Uw gegevens worden alleen voor statistieken gebruikt.