Sluit venster x

E-formulieren

Door een technische storing werken de e-formulieren op dit moment niet voor mensen die buiten de gemeente Gennep wonen. We zijn bezig om dit op te lossen. We verzoeken u om het op een later moment nog eens te proberen. Onze excuses voor het ongemak.

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Gennepse jeugd in beweging met Ben Bizzie

Vanaf 19 januari zijn er iedere dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 14.30 en 16.00 uur naschoolse activiteiten in de buitenlucht. Kinderen van groep 3 t/m groep 8 sporten dan samen met Ben Bizzie en de beweegcoaches van Gennep Doet Mee.

Wethouder Rob Peperzak is trots op de Gennepse sportaanbieders. Hij moedigt hen aan om activiteiten voor de jeugd aan te blijven bieden. Ook Saskia Benthem, Gennepse huisarts in Afferden, vindt beweging belangrijk, zeker tijdens de lockdown: “Bewegen in de frisse lucht en daarbij sociale contacten opdoen is cruciaal voor de ontwikkeling van kinderen.”

Benieuwd wanneer de beweegcoaches bij u in de buurt zijn? Kijk op www.benbizzie.nl en meld uw kind aan!