Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Gennep bruist ook deze zomer!

De zomer is begonnen, al is het anders dan andere zomers. Geen evenementen zoals Summmertime bijvoorbeeld. Toch zet iedereen zijn beste beentje voor om het centrum ook deze zomer te laten bruisen. Er ontstaan mooie nieuwe ideeën, zoals het – tijdelijke – terras van Babbels op de Nierspromenade en de transformatie van brasserie ’t Geveltje naar AARD met een afhaalkeuken.  Kleurrijke lampionnen geven een welkom gevoel en toeristen worden warm onthaald door Gennepse groeters.

Warm welkom in Gennep

In de zomermaanden worden toeristen op zaterdag en zondag persoonlijk begroet in Gennep. Speciale groeters zorgen voor een warm welkom, een praatje of een lokale tip. Zo laten we zien waar Gennep voor staat: gemoedelijk, vriendelijk en persoonlijk. Dit is een gezamenlijk initiatief van gemeente Gennep, VVV Gennep, centrummanagement en Ondernemers Vereniging Gennep.