Gemeentenieuws in 2020

Wekelijks publiceert de gemeente nieuws en bekendmakingen in VIA Gennep. Vanaf 2020 wordt de VIA niet meer huis-aan-huis bezorgd. In elk geval in het eerste kwartaal van 2020 publiceert de gemeente nieuws en bekendmakingen in de nieuwe regionale editie VIA Venray. Ondertussen beraden we ons op alternatieven.

Abonnees van De Limburger ontvangen de VIA samen met de krant op woensdag. Bent u geen abonnee, dan kunt u de VIA gratis ophalen bij een van de afhaalpunten, zoals het gemeentekantoor en supermarkten. Welke dat zijn, vindt u op deze pagina. Hier kunt u de gemeenterubriek ook downloaden als digitaal bestand.

Bekendmakingen en ander nieuws

Wilt u via andere kanalen op de hoogte blijven van nieuws van de gemeente? Dat kan via de pagina met nieuwsberichten. Voor bekendmakingen is het digitale gemeenteblad aangewezen als officieel publicatiekanaal. Voor meer informatie kunt u kijken bij de bekendmakingen. Daar vindt u ook een link naar de e-mailservice om publicaties uit uw buurt te ontvangen. Informatie over bestemmingsplannen vindt u zoals altijd op de pagina met bestemmingsplannen.