Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Gemeente Gennep lanceert Duurzaam Bouwloket (02-11-2021)

Woningbezitters uit onze gemeente kunnen vanaf nu met al hun vragen over duurzaam wonen terecht bij het Duurzaam Bouwloket. Het Duurzaam Bouwloket vervangt het Gemeentelijk EnergieLoket Gennep (GELG). Via het Duurzaam Bouwloket kunnen inwoners gratis en onafhankelijk advies inwinnen wanneer zij hun woning energiezuinig, comfortabel en mogelijk aardgasvrij willen maken.

Op www.duurzaambouwloket.nl/gennep vindt u informatie over duurzaam wonen. U kunt er onder andere een gratis online energiescan doen, bekijken voor welke subsidie- en financieringsmogelijkheden u in aanmerking komt en gegevens vinden van betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Ook is de helpdesk van het Duurzaam Bouwloket op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur gratis bereikbaar voor inwoners van de gemeente via (0485) 20 90 18 en kunt u altijd mailen naar info@duurzaambouwloket.nl. Onafhankelijke en deskundige adviseurs helpen u graag verder.

Bovendien kunt u in de maanden november en december gebruikmaken van de actie ‘gratis telefonisch maatwerkadvies’. In een telefonisch adviesgesprek van ongeveer een half uur komt u dan samen met een adviseur tot een stappenplan, afgestemd op uw persoonlijke situatie.