Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal

Euregio Rijn-Waal organiseert weer de jaarlijkse fotowedstrijd. Dit jaar is het thema ‘Samen sterker’. Als inwoner van de Euregio Rijn-Waal kunt u met uw mooiste foto’s meedoen aan de fotowedstrijd.  

Samen sterker

Voor een succesvolle deelname moeten de foto’s betrekking hebben op het thema. De afgelopen periode heeft ons laten inzien dat samenzijn niet zo vanzelfsprekend is als we altijd dachten. Afspreken met familie of vrienden en naar het werk gaan was niet mogelijk. Maar samen zijn we er wél in geslaagd om het coronavirus terug te dringen. Door samen thuis te blijven kon de Nederlands-Duitse grens als een van de weinige Europese grenzen open blijven. Hoe heeft u de afgelopen maanden ervaren? Wat heeft u gemist of wat kunt u nu weer doen? Laat zien hoe u de afgelopen maanden samen sterker was en maak kans op een mooie prijs.

Doe mee!

U kunt maximaal drie foto’s inzenden. Deze kunt u digitaal of afgedrukt (min. formaat 13 x 18 cm) opsturen, voorzien van titel, plaats van opname, naam, telefoonnummer en e-mailadres van de fotograaf. Het Dagelijks Bestuur van de Euregio Rijn-Waal kiest dit jaren samen met inwoners van de Euregio Rijn-Waal de mooiste foto’s uit. De twee mooiste inzendingen uit Nederland en die uit Duitsland worden met een geldprijs van 200 en 100 euro beloond. Stuur de foto’s voor 1 oktober 2020 digitaal naar info@euregio.org of in een gesloten envelop onder vermelding van ‘Fotowedstrijd’ naar Euregio Rijn-Waal, Postbus 220, 7040 AE ‘s-Heerenberg.

De winnaars krijgen begin december bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Voor alle ingeleverde foto´s verkrijgt de Euregio Rijn-Waal de gebruikersrechten onder naamsvermelding van de fotograaf. De ingeleverde foto´s worden eigendom van de Euregio Rijn-Waal. Kijk voor meer informatie op de website van Euregio