Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Elke stem telt (16-03-2021)

Op 17 maart is de Tweede Kamerverkiezing. Ook in deze coronatijd zorgen we ervoor dat iedereen kan stemmen. Want elke stem telt.

Stemmen op 15, 16 en 17 maart

Maandag 15 maart zijn de eerste stemlokalen al geopend. Ook op dinsdag 16 maart, kunt u al gaan stemmen. In Gennep zijn Buurthuis VanOns en De Goede Herder dan geopend. In Milsbeek kunt u vandaag gaan stemmen bij Trefpunt en in Ottersum bij zaal De Pub. Woensdag zijn vanaf 7.30 uur alle stemlokalen in de gemeente geopend. Kijk voor een overzicht van de stemlocaties op www.gennep.nl/verkiezingen.

Briefstemmen

Stemt u per brief? U kunt uw briefstem tot 17 maart 21.00 uur afgeven bij het gemeentekantoor in Gennep. Let op: doe uw briefstem niet meer op de post. Dan ontvangen we hem namelijk niet op tijd.

Avondklok

Tijdens de Tweede Kamerverkiezing is de avondklok nog steeds van kracht. Bent u na 21.00 uur onderweg naar huis vanaf een stemlokaal? Of wilt u na 21.00 uur kijken bij het tellen van de stemmen? Dat kan. U heeft hiervoor geen verklaring nodig. Zo kan de verkiezing doorgaan, ook tijdens de avondklok.