Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen.

Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Eerste besmetting coronavirus in gemeente Gennep

Bij een inwoner uit gemeente Gennep is het nieuwe coronavirus (COVID-19) vastgesteld. Dit heeft de GGD Limburg-Noord op vrijdag 13 maart bekendgemaakt. Burgemeester Van Beek reageert op het eerste besmettingsgeval in gemeente Gennep: “We betreuren het dat het coronavirus ook een inwoner van onze gemeente heeft bereikt. We wensen deze persoon veel beterschap en hopen dat, met alle maatregelen die genomen worden, verdere verspreiding wordt ingedamd.”

Dienstverlening op afspraak

De gemeente probeert ondanks de maatregelen de dienstverlening aan inwoners en ondernemers normale doorgang te laten vinden. Omdat ambtenaren tijdelijk ook zoveel mogelijk vanuit huis werken, vindt vanaf maandag 16 maart dienstverlening aan de balie uitsluitend op afspraak plaats. Dit geldt in elk geval tot en met 6 april 2020.

Volg de actuele situatie via GGD Limburg-Noord

De website van de GGD Limburg-Noord houdt u op de hoogte van de actuele situatie in Limburg, en adviezen hoe hier mee om te gaan. Bekijk alle updates op ww.ggdlimburgnoord.nl.