Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Doe mee met de wandelchallenge! (19-01-2021)

Wilt u het nieuwe jaar actief beginnen? Doe dan mee met de wandelchallenge! Bewandel binnen 30 dagen virtueel het Pieterpad (500 kilometer), loop naar Rome (1.600 kilometer) of zelfs naar Santiago de Compostella (2.600 kilometer).

Hoe werkt het?

Schrijf u in met een mail naar olga@gennepdoetmee.nl. Geef aan welke wandeling u wilt maken. Als er zo’n 15 inschrijvingen zijn, wordt er een groepsapp gemaakt met de deelnemers in uw groep. Jullie wijzen een contactpersoon aan, spreken een startdatum af en de challenge begint.

In uw eigen omgeving wandelt u zo veel mogelijk kilometers. Het aantal kilometers dat u heeft gelopen, registreert u dagelijks en geeft u door aan de contactpersoon. Twee keer per week komt er een tussenstand op www.gennepvitaal.nl. Hoe ver moet u dagelijks lopen om de challenge te halen? Voor het Pieterpad zijn dat 2 kilometer per dag, voor Rome 4 kilometer en voor Santiago 6 kilometer per dag.

Burgemeester en wethouders wandelen mee

Burgemeester Teunissen en wethouders Van Hulsteijn en Peperzak geven graag het goede voorbeeld en doen mee met de wandelchallenge! Schrijft u zich ook in? Kijk voor meer informatie op www.gennepvitaal.nl/wandelchallenge.