Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen.

Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Digitale nieuwsbrief gemeentenieuws

De gemeente start met een digitale nieuwsbrief voor inwoners. De nieuwsbrief bevat dezelfde berichten als de gemeenterubriek in de krant: nieuws en bekendmakingen. De gemeente onderzocht van half februari tot begin maart de behoefte aan een digitale nieuwsbrief. 412 inwoners vulden de vragenlijst in, nadat zij uit een willekeurige steekproef een uitnodigingsbrief hadden ontvangen.

De belangstelling is groot

70% zegt graag een digitale nieuwsbrief te ontvangen. Bijna 300 deelnemers aan het onderzoek meldden zich al aan voor de nieuwsbrief. Wilt u ook de wekelijkse nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Meld u dan aan op de webpagina Digitale nieuwsbrief. We streven ernaar de eerste nieuwsbrief begin april te versturen. Vanwege de extra drukte rondom de coronacrisis kan dit enige vertraging oplopen. Bent u benieuwd naar alle uitkomsten van het onderzoek? De uitkomsten kunt u in het document op deze pagina vinden.

De winnaars zijn bekend

Onder de deelnemers aan het onderzoek verloot de gemeente drie Gennepse cadeaupakketjes. De loting heeft inmiddels plaatsgevonden. De winnaars ontvangen hierover persoonlijk bericht.