Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Dag van de Ondernemer (22-11-2021)

Vrijdag 19 november was de Dag van de Ondernemer. Met een filmpje zetten we onze ondernemers in het zonnetje. Gemeente Gennep is trots op de veelzijdigheid aan bedrijven in onze gemeente, van de kernen tot de bedrijventerreinen en het buitengebied. We hebben grote waardering voor het doorzettingsvermogen dat onze ondernemers de afgelopen periode hebben getoond.

In het filmpje vertelt burgemeester Hans Teunissen over het ondernemersklimaat in onze gemeente. Ook vertellen verschillende ondernemers over de kracht van samenwerking bij het ondernemen. Zo gaat het bijvoorbeeld over de nieuwe Bedrijveninvesteringszone (BIZ) in het centrum van Gennep. Aan het woord komen Brechje Derks (De Fabriek), Henk van Workum (Van Workum) en Liesbeth den Boer (Den Boer Linnen en Lingerie). Heeft u het filmpje nog niet gezien? Bekijk het  hieronder.

Ondernemersnieuwsbrief
Deze week brengen we ook de nieuwsbrief ‘Ondernemend Gennep uit’. Die verschijnt 4 keer per jaar en bevat nieuws voor ondernemers in de gemeente Gennep. Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief? Kijk op www.gennep.nl/ondernemersnieuwsbrief.