Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Corona: blijf op de hoogte (10-11-2020)

Samen hebben we de stijging van het aantal coronabesmettingen doorbroken. Om de daling te versnellen, gelden er sinds vorige week extra maatregelen. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot 19 november. Burgemeester Teunissen roept de inwoners van de gemeente Gennep in een videoboodschap op om zich aan de maatregelen te houden.

Nieuwe maatregelen

U mag thuis nog maximaal 2 gasten per dag ontvangen. Binnen en buiten bestaat een groep uit maximaal 2 personen van verschillende huishoudens. Sporters vanaf 18 jaar mogen alleen nog op 1,5 meter afstand sporten met maximaal 2 personen. Groepslessen zijn verboden.

Daarnaast zijn veel publieke gebouwen en locaties gesloten. Onder andere bioscopen, theaters, musea, dierentuinen, pretparken en zwembaden zijn dicht. Lees alle geldende maatregelen op www.rijksoverheid.nl/corona.

Videoboodschap burgemeester Teunissen

Burgemeester Teunissen steekt de inwoners van de gemeente Gennep een hart onder de riem in een videoboodschap. Hij roept iedereen op zich aan de maatregelen te houden. Ook vraagt hij de inwoners om naar elkaar om te kijken. Bekijk de videoboodschap hier.