Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Centrumondernemers stemmen voor BIZ (12-10-2021)

Vorig jaar namen enkele centrumondernemers uit het kernwinkelgebied het initiatief om een Bedrijveninvesteringszone (BIZ) op te richten. De afgelopen 3 weken konden alle centrumondernemers stemmen voor of tegen de komst van een BIZ centrum Gennep tijdens een draagvlakmeting. Op maandag 11 oktober controleerde de notaris de procedure en de stemformulieren. De uitkomst bleek positief: de procedure is goed verlopen en er is ruim voldoende draagvlak. De BIZ in het centrum van Gennep gaat er dus komen.

Dankzij de BIZ ontstaat er een nauwere samenwerking tussen de verschillende centrumondernemers. Zij zullen via de BIZ samen gaan investeren in een nog bruisender centrum. Wilt u meer informatie over de BIZ? Kijk op www.gennep.nl/biz.