Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Burgemeesters ‘Dynamic Borders’ houden ook nu contact (15-09-2020)

De gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Goch, Mook en Middelaar en Weeze hebben voor het project ‘Dynamic Borders’ de handen ineen geslagen. Ook tijdens de coronacrisis bleven de burgemeesters met elkaar in contact om te werken aan grensoverschrijdende samenwerkingen.

Via telefoon- en videoconferenties werden de nationale procedures rondom corona besproken. Ook werden er ideeën verzameld voor de aanpak van het virus in de grensregio.

Onlangs ontmoetten de burgemeesters van de deelnemende gemeenten elkaar tijdens een fysieke coronaproof bijeenkomst. Daarin werd  de uitvoering van het Dynamic Borders-project besproken en werd nagedacht over een eventueel vervolgproject. Ook burgemeester Willibrord van Beek van Gennep was hierbij aanwezig.