Sluit venster x

E-formulieren

Door een technische storing werken de e-formulieren op dit moment niet voor mensen die buiten de gemeente Gennep wonen. We zijn bezig om dit op te lossen. We verzoeken u om het op een later moment nog eens te proberen. Onze excuses voor het ongemak.

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

BsGW-aanslagbiljetten: is uw huis ook meer waard geworden?

In de tweede helft van februari valt het aanslagbiljet voor de gemeentelijke belastingen en de waterschapsbelastingen op de deurmat. Op dat biljet staat ook de nieuwe WOZ-beschikking met de WOZ-waarde van uw woning.

De WOZ-waarde is de waarde van onroerend goed, zoals woningen, gebouwen of grond. De huizenprijzen stijgen al een paar jaar. Daardoor staat er misschien een hogere WOZ-waarde op uw aanslagbiljet.

Maak niet meteen bezwaar

Denkt u toch dat uw WOZ-waarde te hoog is vastgesteld? Maak dan niet meteen bezwaar. Neem eerst contact op met BsGW via www.bsgw.nl/contact. De taxateurs geven graag een toelichting en beoordelen snel en kosteloos of de WOZ-waarde juist is vastgesteld. Is er toch een bezwaar nodig? Bezwaar maken kan gratis en gemakkelijk via Mijn BsGW op www.bsgw.nl. U heeft hier 6 weken de tijd voor vanaf de datum die op het aanslagbiljet staat.