Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

BsGW-aanslagbiljetten: is uw huis ook meer waard geworden? (16-02-2021)

In de tweede helft van februari valt het aanslagbiljet voor de gemeentelijke belastingen en de waterschapsbelastingen op de deurmat. Op dat biljet staat ook de nieuwe WOZ-beschikking met de WOZ-waarde van uw woning.

De WOZ-waarde is de waarde van onroerend goed, zoals woningen, gebouwen of grond. De huizenprijzen stijgen al een paar jaar. Daardoor staat er misschien een hogere WOZ-waarde op uw aanslagbiljet.

Maak niet meteen bezwaar

Denkt u toch dat uw WOZ-waarde te hoog is vastgesteld? Maak dan niet meteen bezwaar. Neem eerst contact op met BsGW via www.bsgw.nl/contact. De taxateurs geven graag een toelichting en beoordelen snel en kosteloos of de WOZ-waarde juist is vastgesteld. Is er toch een bezwaar nodig? Bezwaar maken kan gratis en gemakkelijk via Mijn BsGW op www.bsgw.nl. U heeft hier 6 weken de tijd voor vanaf de datum die op het aanslagbiljet staat.