Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Blauwe zone De Poel deels opgeheven (27-10-2020)

De parkeersituatie op parkeerplaats De Poel is gewijzigd. De blauwe zone van maximaal 2 uur parkeren geldt sinds 19 oktober niet meer voor een aantal parkeervakken. Het gaat om de parkeervakken aan de linkerkant van de ingang vanaf ‘t Straatje. De blauwe lijnen en de borden zijn inmiddels weggehaald.

De blauwe zone is opgeheven vanwege de herinrichting van de Pottenhoek. Als die klaar is, geldt ter hoogte van de Oliestraat en Molenstraat een blauwe zone voor parkeren. Mensen die langer dan 2 uur in het centrum moeten zijn, kunnen hun auto daarom nu ook bij De Poel parkeren. In het centrum zijn meerdere mogelijkheden voor langparkeren. Bijvoorbeeld bij ’t Straatje, Martinushof en Europaplein is een deel van de parkeerplaatsen aangewezen voor langparkeren.