Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Binnensportverenigingen naar buiten (23-03-2021)

Sporthallen en andere binnensportaccommodaties blijven voorlopig nog gesloten. Daarom trainen verschillende binnensportverenigingen uit de gemeente de komende tijd buiten. Zo blijven ze, ondanks de coronamaatregelen, toch in beweging.

Basketbalvereniging Cougars speelt met de jeugd en de volwassen sporters op het basketbalpleintje naast de Locomotief aan de Willem Boyeweg in Gennep. De gemeente heeft deze locatie tijdelijk als sportaccommodatie bestempeld, waardoor de club hier ook met leden van 18+ in de buitenlucht kan trainen.

Volleybalvereniging Flamingo’s ‘56 en de Budoschool Gennep hebben de handen ineen geslagen met Vitesse ’08. De volleyballers en de budoschool mogen op het terrein van Vitesse ’08 aan de slag met hun trainingen.

Ook gymnastiekvereniging ODI gaat naar buiten. Zij starten hun trainingen vanaf eind maart op het grasveldje bij basisschool Maria Goretti. Daarnaast biedt Fit District streetdance- en hiphopactiviteiten voor de jeugd aan op parkeerplaats De Poel in Gennep.