Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Avond van de Sport (09-11-2021)

Twee jaar geleden organiseerde Gennep Doet Mee het Sportgala, om sportprestaties, vrijwilligers en verenigingen te waarderen. Afgelopen seizoen zijn er vanwege corona helaas weinig sportwedstrijden en -competities gespeeld. Daarom organiseert Gennep Doet Mee een alternatief: de Avond van de Sport, op donderdag 16 december om 20.00 uur in zaal Pica Mare in Gennep.

Tijdens deze avond draait het niet om de (individuele) sportprestaties, maar om sportinitiatieven die de inwoners van onze gemeente tijdens de coronacrisis in beweging hebben gebracht en gehouden. Op deze manier wil Gennep Doet Mee alle sportaanbieders, inclusief leden en vrijwilligers, een gezellige bijeenkomst aanbieden, als dank voor hun inzet en betekenis voor de gemeenschap. Wilt u meer informatie over de Avond van de Sport? Kijk op www.gennepdoetmee.nl. Daar kunt u zich ook aanmelden.