Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Avond van de Sport: u kunt nu stemmen! (16-11-2021)

Twee jaar geleden organiseerde Gennep Doet Mee het Sportgala, om sportprestaties, vrijwilligers en verenigingen te waarderen. Afgelopen seizoen zijn er vanwege corona helaas weinig sportwedstrijden en -competities gespeeld. Daarom organiseert Gennep Doet Mee een alternatief: de Avond van de Sport, op donderdag 16 december om 20.00 uur in zaal Pica Mare in Gennep.

Tijdens deze avond draait het niet om de (individuele) sportprestaties, maar om sportinitiatieven die de inwoners van onze gemeente tijdens de coronacrisis in beweging hebben gebracht en gehouden. Daarvoor reikt Gennep Doet Mee de Sportwaarderingsprijs uit. U kunt vanaf nu stemmen op uw favoriete sportinitiatief. Op www.gennepdoetmee.nl vindt u een overzicht van alle genomineerde initiatieven. Daar kunt u ook uw stem uitbrengen en u aanmelden voor de Avond van de Sport. Op basis van alle stemmen wordt er een top 3 gepresenteerd. Het winnende initiatief wordt tijdens de Avond voor de Sport bekend gemaakt.