Sluit venster x

Probeert u via de website een afspraak met de gemeente te maken, maar lukt dit niet? Neemt u dan s.v.p. telefonisch contact met ons op: 0485 - 494141. Vanwege een storing werkt ons afsprakensysteem op dit moment helaas niet optimaal. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Alzheimer Café: Dementie heb je niet alleen

Dit item is verlopen op 19-06-2018.

In Nederland wonen ouderen steeds langer thuis en steeds vaker krijgt men in de directe omgeving te maken met iemand die de diagnose dementie krijgt. Dit is niet alleen ingrijpend voor de persoon met dementie zelf, maar ook voor de mantelzorger verandert er veel.

Wat betekent dit in de relatie? En waar kan de mantelzorger ondersteuning vinden? Deze en andere vragen komen tijdens het Alzheimer Café op maandagavond 18 juni 2018 aan bod. U bent van harte welkom in de KennisKeuken van de bibliotheek in Gennep.

Het programma start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en duurt tot ca. 21.30 uur.

Het Alzheimer Café is bedoeld voor mensen met dementie, hun partners, kinderen, vrijwilligers, hulpverleners en andere belangstellenden. Aanmelding is niet nodig en de toegang is gratis. Er staat een groene bus waarin u een vrijwillige bijdrage in kunt doen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corry Hopman, Team Toegang gemeente Gennep (0485-494141).