Sluit venster x

E-formulieren

Door een technische storing werken de e-formulieren op dit moment niet voor mensen die buiten de gemeente Gennep wonen. We zijn bezig om dit op te lossen. We verzoeken u om het op een later moment nog eens te proberen. Onze excuses voor het ongemak.

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Afvalinzamelingen gemeente Gennep afgelast

De afvalinzamelingen in de gemeente Gennep zijn afgelast door de sneeuwval.

De afvalinzameling van restafval en GFT in de gemeente Gennep op maandag 8 en dinsdag 9 februari is niet doorgegaan in verband met de sneeuwval. De inzameling van PMD-afval op woensdag 10 februari zou in eerste instantie doorgaan, maar is stopgezet omdat de omstandigheden te slecht waren. We verzoeken u vriendelijk om de PMD-zakken weer naar binnen te halen. 

Het geplande inhaalmoment voor de inzameling van restafval op zaterdag 13 februari gaat niet door. Ook wordt er geen oud papier opgehaald komend weekend en blijft de milieustraat deze week dicht. Er zijn vooralsnog geen inhaalmomenten gepland voor de afval- en oud papierinzamelingen. Kijk op de afvalkalender voor de eerstvolgende ophaaldagen voor restafval en GFT en PMD. Meer informatie over de ophaalmomenten van oud papier vindt u hier.