Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Afscheid Peter Lucassen

Maandag 6 juli nam de gemeenteraad afscheid van wethouder Peter Lucassen. Burgemeester Van Beek sprak hem toe met mooie woorden over zijn zes jaren als wethouder in Gennep. Op donderdag is er een afscheidsreceptie voor genodigden.

De jaren van Peter Lucassen als wethouder in Gennep

Peter Lucassen begon in 2014 als wethouder in de gemeente Gennep. In de eerste termijn had hij economie en financiƫn in de portefeuille en hield hij zich bezig met de Participatiewet en regionale promotie. In zijn tweede termijn behoorden het sociaal domein, onderwijs en de projecten Kind Expertise Centrum en Arbeidsmatige dagbesteding tot zijn portefeuille. Peter Lucassen heeft zich de afgelopen jaren hard gemaakt voor de zwakkeren in de samenleving. En in zijn laatste maanden tijdens de coronacrisis stond hij voor een snelle ondersteuning van kleine zelfstandigen in onze gemeente. De gemeente is Peter Lucassen zeer erkentelijk voor zijn inzet als wethouder.