Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Adopteer een rotonde (23-09-2020)

Wilt u Gennep een stukje mooier maken? Adopteer een rotonde! De gemeente is op zoek naar geïnteresseerden die de rotondes de uitstraling geven die past bij de gastvrijheid van gemeente Gennep. Wie een rotonde adopteert, zorgt voor de inrichting en het onderhoud van de binnencirkel van een rotonde. Het is toegestaan aan de zijden van de invalswegen reclameborden te plaatsen.

Inschrijving en ontwerp

De rotondes die beschikbaar zijn, zijn de rotonde Weverstraat/Brabantweg en de rotonde Brabantweg/Spoorstraat. Heeft u interesse? Inschrijven kan door een ontwerp in te sturen naar beheer@gennep.nl. Dit kan tot en met dinsdag 10 november. Het ontwerp moet voldoen aan bepaalde voorwaarden. Kijk voor deze voorwaarden op de pagina over de randvoorwaarden.

Heeft u nog vragen over de procedure? Mail dan voor 21 oktober naar beheer@gennep.nl en dan beantwoorden wij uw vragen zo snel mogelijk.