Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Aanvragen reisdocument (19-07-2021)

De vakantieperiode is aangebroken en we zien een toename van het aantal aanvragen voor reisdocumenten. Gaat u binnenkort op vakantie? Controleer dan nu alvast uw paspoort of Nederlandse identiteitskaart op geldigheid. Is uw reisdocument niet meer geldig? Plan dan op tijd een afspraak om een nieuw document aan te vragen. Hiermee voorkomt u extra kosten voor een spoedaanvraag.

Tijdelijk geen (spoed)aanvraag

Vanwege het doorvoeren van wijzigingen in de Nederlandse identiteitskaart, kunt u op donderdag 29 juli vanaf 12.00 uur en op vrijdag 30 juli geen (spoed)aanvraag doen voor een identiteitskaart of paspoort. Het afhalen van een paspoort of identiteitskaart is wel mogelijk op deze dagen. Wilt u meer informatie over de wijzigingen in de identiteitskaart? Kijk op www.rijksoverheid.nl.