Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Aanmelden evenementenkalender (26-10-2021)

Organiseert u in 2022 een evenement? Maak de datum dan nu al kenbaar bij de gemeente. Zo hebben we op tijd inzicht in de evenementen die mogelijk plaatsvinden in de gemeente.

Evenementenkalender

U reserveert met uw aanmelding een voorlopige plaats op de evenementenkalender van 2022. Stuur hiervoor een mail naar evenement@gennep.nl. Vermeld daarin de naam en contactgegevens van uw organisatie, een korte omschrijving van het evenement, de locatie en de datum(s) en tijden van het evenement en de op- en afbouw. Weet u nog niet zeker of uw evenement doorgaat? Meld uw evenement toch alvast aan. Aanmelden kan tot 15 november 2021. Daarna inventariseren we de aanmeldingen en stellen we de evenementenkalender vast.

Vergunningsaanvraag

Let op: een aanmelding op de evenementenkalender is geen vergunningsaanvraag. Die dient u uiterlijk 12 weken voorafgaand aan het evenement nog los aan te vragen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.gennep.nl/evenement.