Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Hoe gaat het verder?

De hondenspeelplaats in het park in Gennep Zuid wordt als eerste gerealiseerd. De officiĆ«le opening vindt plaats in maart. De locatie Picardie is ook opgepakt, maar vanwege een uitgebreide omgevingsvergunningprocedure is nog niet bekend wanneer de aanleg kan starten. De verwachting is om in 2020 te starten met de aanleg van deze locatie en de locatie in Heijen. Voor 2021 staan de locaties in Milsbeek en Ottersum op de planning. De start van de aanleg voor de derde locatie in Gennep aan de Kalboerstraat is nog niet bekend vanwege een mogelijke andere ontwikkeling op deze locatie. Als de nieuwe ontwikkeling aan de Kalboerstraat komt, dan wordt de hondenspeelplaats verplaatst naar een andere locatie.

Inmiddels zijn op meerdere locaties dispensers met hondenpoepzakjes op bestaande afvalbakken of nieuwe afvalbakken met dispensers geplaatst.


Sportkamp de Heikamp - Heijen


Speeltuin Lijsterbesstraat - Heijen


Bredeweg - Ottersum


Achterbroek - Milsbeek