Gemeenterubriek

Download hieronder de wekelijkse pagina's 'Gennep Actueel' in de VIA Gennep. Hierin staan als service de publicaties van de gemeente, zoals omgevingsvergunningen en bestemmingsplannen en de nieuwtjes van de gemeente.

Wilt u iets in de VIA Gennep teruglezen? Ga dan naar de digitale krant van de uitgever.

Bezorgklachten

Als u de krant niet heeft ontvangen, dan kunt u dit melden bij Axender via telefoonnummer 046 - 411 7050 of via de website www.via-limburg.nl. Ook stellen we het op prijs als u dit aan de gemeente doorgeeft via communicatie@gennep.nl, zodat wij de kwaliteit van de bezorging in de gaten kunnen houden.

Op de website www.via-limburg.nl kunt u de krant altijd digitaal lezen. In de gemeente zijn ook diverse afhaalpunten waar u een krant kunt meenemen als u er geen ontvangen hebt.

Gemeentenieuws op de radio

Gemeente Gennep is wekelijks op de radio te horen met een aantal uitgelichte nieuwsberichten uit de gemeenterubriek. De uitzending is op woensdagavond omstreeks 18.45 uur en in de herhaling rond 22.45 uur te beluisteren in het actualiteitenprogramma ‘Maasland Actueel’. Maasland Radio is te beluisteren via de ether (89.6 - 92.9 - 107.7 FM), kabel (87.5 FM) en digitaal (Ziggo 921/1921 en KPN 1128).
De radio-uitzending is ook te beluisteren via een podcast (audiobestand) op GennepNews.

Archief