Sluit venster x

Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Gemeenterubriek in Maas- en Niersbode

Download hieronder de wekelijkse pagina's 'Gennep Actueel' in de Maas- en Niersbode. Hierin staan als service de publicaties van de gemeente, zoals omgevingsvergunningen en bestemmingsplannen en de nieuwtjes van de gemeente.

Wilt u iets in de Maas- en Niersbode teruglezen? Ga dan naar de digitale krant van de uitgever. Ontvangt u het gemeentenieuws liever digitaal? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief.

Afhaalpunten

In de gemeente zijn diverse afhaalpunten waar u een krant kunt meenemen als u er geen ontvangen hebt.

Gemeentenieuws op de radio

Gemeente Gennep is wekelijks op de radio te horen met een aantal uitgelichte nieuwsberichten uit de gemeenterubriek. De uitzending is op woensdagavond omstreeks 18.45 uur en in de herhaling rond 22.45 uur te beluisteren in het actualiteitenprogramma ‘Maasland Actueel’. Maasland Radio is te beluisteren via de ether (89.6 - 92.9 - 107.7 FM), kabel (87.5 FM) en digitaal (Ziggo 921/1921 en KPN 1128).
De radio-uitzending is ook te beluisteren via een podcast (audiobestand) op GennepNews.

Archief