Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Opening Weverstraat uitgesteld

De herinrichting van de Weverstraat is volop gaande. De afgelopen weken verliepen de werkzaamheden volgens de planning. Echter, omstandigheden zoals de vele regenval van afgelopen week, de voorspellingen voor deze week en de vondst van explosieven maken het onmogelijk om de asfalteringswerkzaamheden uit te voeren op 9 oktober. Hierdoor is de opening van de Weverstraat, oorspronkelijk gepland op 12 oktober, uitgesteld.

Nieuwe planning

De asfalteringswerkzaamheden staan nu gepland voor maandag 21 en dinsdag 22 oktober. Naar verwachting kan de Weverstraat vrijdag 25 oktober aan het einde van de dag weer open. Ook hier geldt: onder voorbehoud van (weers)omstandigheden. De geplande afsluiting van de Brabantweg op woensdag 9 oktober gaat dus niet door.

Afsluiting Brabantweg

Op dinsdag 22 oktober is de Brabantweg tussen rotonde Spoorstraat en de op-/afrit N271 afgesloten in verband met asfalteringswerkzaamheden. De omleidingsroute gaat via de Brugstraat, Zandstraat, Spoorstraat, Heijenseweg en N271 en vice versa.

Fietstunnel

De komende weken wordt ook gewerkt aan de aanleg van het fietspad door de tunnel. Naar verwachting is deze vanaf 2 november toegankelijk voor fietsers en voetgangers. Tot dan geldt nog de omleidingsroute voor deze weggebruikers via Voorhoevepark – Burgemeester Woltersstraat – Weverpark en vice versa.