Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen. Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Aanleg fietstunnel 13 september 2019

Op vrijdag 13 september wordt de nieuwe fietstunnel met een hijskraan onder de Weverstraat geïnstalleerd. De werkzaamheden zijn via een webcam te volgen, kijk hiervoor op www.roelofsgroep.nl/weverstraat. In verband met deze werkzaamheden zijn de Brabantweg en Weverstraat afgesloten tot en met (uiterlijk) 14 september. De afsluiting van de Weverstraat duurt een paar weken langer.

Omleiding

De Weverstraat is in verband met herinrichtingswerkzaamheden nog afgesloten tot en met 11 oktober. De omleidingsroute gaat via de Brugstraat, Zandstraat, Spoorstraat en Brabantweg en vice versa. Ook voor fietsers geldt de bestaande omleidingsroute via Voorhoevepark, Burgemeester Woltersstraat en Weverpark en vice versa. Naar verwachting is de fietstunnel vanaf 2 november toegankelijk. In het voorjaar van 2020 wordt de tunnel voorzien van een kunstwerk, gemaakt door een lokale kunstenaar. Dan zal ook de officiële opening van de fietstunnel en het Weverpark plaatsvinden.

3D-filmpje

Bent u benieuwd hoe de fietstunnel eruit komt te zien? Bekijk dan het 3D-filmpje dat is gemaakt van het ontwerp van de tunnel.