Sluit venster x

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, vindt onze dienstverlening aan de balies uitsluitend op afspraak plaats. We vragen u om zoveel mogelijk digitaal te regelen.

Kijk voor meer informatie over onze maatregelen rondom het coronavirus op gennep.nl/corona.

Algemene informatie

De Nederlandse regering heeft diverse maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus te bestrijden. De maatregelen zijn gebaseerd op advies van het RIVM en worden regelmatig aangevuld.

 • 23 maart: Aangescherpte maatregelen in Nederland

  Maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus.

  Lees meer
 • Noodverordening voor gemeenten Noord- en Midden-Limburg vastgesteld

  Burgemeester Antoin Scholten van Venlo heeft als voorzitter van de Veiligheidsregio Limburg-Noord woensdag 18 maart een noodverordening ingesteld voor alle 15 gemeenten in Noord- en Midden-Limburg. De maatregelen die het kabinet landelijk heeft afgekondigd tegen het coronavirus, zijn hiermee in regels vastgelegd.

  Lees meer
 • Toelichting '100-regel'

  Antoin Scholten, voorzitter van de Veiligheidsregio en GGD Limburg-Noord, geeft een nadere toelichting naar aanleiding van de maatregelen die het kabinet op 12 maart 2020 heeft afgekondigd.

  Lees meer
 • Meer informatie

  De website van de GGD Limburg-Noord houdt u op de hoogte van de actuele situatie in Limburg, en adviezen hoe hier mee om te gaan.

  Lees meer
 • Informatie over het coronavirus in andere talen

  Op de website van de Rijksoverheid staan communicatiemiddelen in verschillende talen om te informeren over maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. En over het telefoonnummer en de website waar mensen terecht kunnen voor vragen over het virus. De talen die beschikbaar zijn: Engels, Spaans, Arabisch, Papiamento, Papiamentu, Pools en Turks.