Nieuws

 • Sloop en sanering terrein Kuulwei in Gennep

  Bij de Kuulwei in Gennep is oktober 2015 gestart met sloop en sanering van gronden. Aanleiding is het gereed maken van deze locatie voor een andere invulling. Deze invulling moet door de gemeente Gennep nog worden goedgekeurd door middel van een nieuw bestemmingsplan (met bijbehorende reactiemogelijkheden).

 • Kunstveiling gemeente Gennep

  Zondag 22 november 2015 veilt de gemeente Gennep circa 150 van haar schilderijen en keramiek. Lees verder op www.gennep.nl/kunstveiling.

 • De kledingbank komt weer naar Heijen

  Woensdag 18 november 2015 staat Intos in Heijen weer in het teken van de tweedehands kledingwinkel. Er is die ochtend een complete kledingcollectie uitgestald, in alle soorten en maten.Inwoners van de gemeente Gennep die het niet breed hebben zijn welkom om per gezinslid gratis een set winterkleding uit te kiezen. Dit is moderne, gebruikte kleding, die uiteraard schoon en in goede staat is.

 • Commissie Bezwaarschriften

  Op maandag 19 oktober 2015 houdt de Commissie Bezwaarschriften Gennep twee hoorzittingen.

 • Geen avondopenstelling 12 oktober

  Op maandag 12 oktober is er geen avondopenstelling vanwege de Gennepse kermis. U kunt die avond dus geen afspraak maken.

  Om u goed van dienst te kunnen zijn, werken wij vanaf september 2015 volledig op afspraak. Maak een afspraak.

 • Onderzoek klanttevredenheid

  Bezoekt u in het najaar de Poort van Gennep? Dan wordt u gevraagd mee te werken aan het invullen van een enquête over de dienstverlening van de gemeente Gennep. Ditzelfde geldt als u belt, of gebruik maakt van ons digitale loket.

 • Onderzoek klanttevredenheid

  Bezoekt u in het najaar de Poort van Gennep? Dan wordt u gevraagd mee te werken aan het invullen van een enquête over de dienstverlening van de gemeente Gennep. Ditzelfde geldt als u belt, of gebruik maakt van ons digitale loket.

 • Inrichting 30 km/uur-zone Pr. Margrietstraat-Roggestraat-Groene Kruisstraat

  De gemeente Gennep is voornemens de Prinses Margrietstraat, Roggestraat en de Groene Kruisstraat in 2016 in te gaan richten als een 30 km/uur-zone door middel van het aanbrengen van een aantal kruispuntplateaus en het (ver)plaatsen van de zoneborden.

 • Aanbieden van hulp aan vluchtelingen

  Wij krijgen regelmatig vragen van inwoners die hulp willen aanbieden aan vluchtelingen die Nederland binnenkomen. Bijvoorbeeld in de vorm van kledingdonatie, of een leegstaand pand beschikbaar stellen. Voor al deze vragen is het Centraal Orgaan Asielzoekersopvang (COA) het eerste aanspreekpunt.

 • De herfst is in aantocht

  In de herfst ontstaat er meer organisch afval. De gemeente Gennep zet zich in om de openbare ruimte schoon en netjes te houden. Daarnaast worden er in oktober (vanaf week 41 en 42) weer bladbakken geplaatst.

 • Vragen over belastingen? Bel met BsGW via 088-8420395

  Dit weekend heeft BsGW dwangbevelen verstuurd over belastingaanslagen van vóór 2015. Met vragen kunt u contact opnemen met het (speciale) nummer van BsGW dat ook op de dwangbevelen vermeld staat: 088-8420 395. Het heeft geen zin om met de gemeente te bellen of naar de Poort van Gennep toe te komen, want BsGW voert de belastingwerkzaamheden uit.

 • Controle hondenbelasting

  Vanaf eind augustus vinden controles plaats op het bezit van honden. Dit gebeurt ieder jaar. De uitvoering van de controle gebeurt door controleurs van BsGW Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen en door controleurs van het Velpse bureau Legitiem bv.

 • Taxus-snoeiafval is zeer waardevol!

  Heeft u een taxus in uw tuin staan, en gaat u deze snoeien? Lever dit snoeisel dan in bij Taxus Taxi. Zo draagt u bij aan de strijd tegen kanker! De gemeente Gennep ondersteunt dit goede initiatief.

Archief
Home > Wonen en Leven > Actueel > Nieuws