Vierdaagse 2017

Al jarenlang is de gemeente Gennep een doortochtgemeente van de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen.
Hier zijn we uiteraard erg blij mee en trots op! 
De 50 km-lopers komen op donderdag 20 juli 2017 eerst door Milsbeek – waar ook de 40 km-lopers doorheen komen – en vervolgen daarna hun weg door Gennep en Ottersum. Dit jaar is het de 101ste editie van de Vierdaagse en het centrum van Gennep staat het hele jaar in het teken van ‘400 jaar stadhuis’.

Tijdstippen doorkomst

Wij verwachten de 'bulk' wandelaars tussen 8.00 en 9.00 uur in Milsbeek en tussen 9.00 en 11.00 uur in Gennep (50 km). Daarna doen ze (50 km) Ottersum aan.

Meer informatie

Op deze pagina vindt u meer informatie over de route, de activiteiten, subsidies en vergunningen.
In het persbericht (d.d. 18 juli 2017) op deze pagina vindt u een totaaloverzicht met alle activiteiten. 

Zie ook: www.4daagse.nl

Vierdaagse ooievaar

 • T-shirts voor Gennepse Vierdaagsewandelaars

  Zoals ieder jaar kunnen Vierdaagsedeelnemers uit de gemeente Gennep, op vertoon van hun inschrijfbewijs, weer een speciaal Vierdaagse t-shirt ophalen tijdens het PruuvemMment. U kunt op zaterdag 15 juli tussen 12.00 en 14.00 uur terecht bij de kraam van de gemeente op het Jan Lindersplein in Gennep.

  Lees meer
 • VersIERDAAGSEpakket

  U kunt uw aangevraagde VersIERDAAGSEpakket(ten) ophalen op zaterdag 15 juli, tijdens het Pruuvemmment op het Jan Lindersplein in Gennep. De stand van de gemeente Gennep, waar de pakketten worden uitgereikt, is geopend van 12:00 tot 14:00 uur.

  Lees meer
 • Vierdaagse Feestidee? Doe mee!

  Heeft u als inwoner of vereniging in de gemeente Gennep een leuk idee voor de Vierdaagse; bijvoorbeeld het inrichten van een wateruitdeelpunt, massagepunt, het organiseren van spelletjes of andere activiteiten langs de route? Of wilt u met uw club of vereniging helpen versieren of opruimen na afloop? Stuur dan een Vierdaagse Feestidee in en kom in aanmerking voor een vergoeding van uw activiteit!

  Lees meer
 • Vriend van de Vierdaagse?

  Woont u langs de route van de Vierdaagse en doet u elk jaar uw best om uw pand/straat aan te kleden en de wandelaars een warm welkom te heten? Stuur dan een kort berichtje met een foto en/of uw activiteiten naar gemeente@gennep.nl o.v.v. ‘Vierdaagse’ of via facebook.com/gemeentegennep en maak kans op een officieel Vierdaagseschildje!

  Lees meer
 • Vergunningen

  Wat zijn tijdens de Vierdaagse de mogelijkheden voor ondernemers (en particulieren) en waarvoor dient u (nog) een vergunning aan te vragen?

  Lees meer
 • Verkeersmaatregelen Vierdaagse 2017

  De Vierdaagse wandelaars die 40 km lopen, komen op 20 juli door Milsbeek en de 50 km-lopers doen sinds vorig jaar ook Gennep aan, en komen uiteraard nog door Ottersum.  Daarom worden er in deze drie kernen van de gemeente verkeersmaatregelen genomen op donderdagochtend 20 juli.

  Lees meer
 • Route

  Hier vindt u de route van de derde dag van de Nijmeegse Vierdaagse, inclusief verzorgingsposten, toilet- en waterpunten.

  Lees meer