Nijmeegse Vierdaagse 2017

Al jarenlang is de gemeente Gennep een doortochtgemeente van de Nijmeegse Vierdaagse. Hier zijn we uiteraard erg blij mee en trots op! 
De 50 km-lopers komen op donderdag 20 juli eerst door Milsbeek – waar ook de 40 km-lopers doorheen komen – en vervolgen daarna hun weg door Gennep en Ottersum. Dit jaar is het de 101ste editie van de Vierdaagse en het centrum van Gennep zal dit jaar in het teken staan van ‘400 jaar stadhuis’.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de route, de activiteiten, subsidies en vergunningen.

Zie ook: www.4daagse.nl

Vierdaagse ooievaar

 • Ontvang een VersIERDAAGSEpakket

  Woont u langs de route van de Vierdaagse en/of wilt u bijdragen aan een onvergetelijk ontvangst in de gemeente Gennep? Vraag dan een gratis VersIERDAAGSEpakket aan om uw woning, straat of onderneming extra feestelijk aan te kleden!

  Lees meer
 • Vierdaagse Feestidee? Doe mee!

  Heeft u als inwoner, ondernemer of vereniging in de gemeente Gennep een leuk idee voor de Vierdaagse; bijvoorbeeld het inrichten van een wateruitdeelpunt, massagepunt, het organiseren van spelletjes of andere activiteiten langs de route? Of wilt u met uw club of vereniging helpen versieren of opruimen na afloop? Stuur dan een Vierdaagse Feestidee in en kom in aanmerking voor een vergoeding van uw activiteit!

  Lees meer
 • Vriend van de Vierdaagse?

  Woont u langs de route van de Vierdaagse en doet u elk jaar uw best om uw pand/straat aan te kleden en de wandelaars een warm welkom te heten? Stuur dan een kort berichtje met een foto en/of uw activiteiten naar gemeente@gennep.nl o.v.v. ‘Vierdaagse’ of via facebook.com/gemeentegennep en maak kans op een officieel Vierdaagseschildje!

  Lees meer
 • Vergunningen

  Wat zijn tijdens de Vierdaagse de mogelijkheden voor ondernemers (en particulieren) en waarvoor dient u (nog) een vergunning aan te vragen?

  Lees meer
 • Verkeersmaatregelen Vierdaagse 2017

  Verkeersmaatregelen Gennep, Ottersum en Milsbeek
  Alle Vierdaagse wandelaars lopen door zowel Ottersum als Milsbeek en de 50 km-lopers doen sinds vorig jaar ook Gennep aan.  Daarom worden er in deze drie kernen van de gemeente verkeersmaatregelen genomen op donderdagochtend 20 juli.

  Lees meer
 • Route

  Hier vindt u de route van de derde dag van de Nijmeegse Vierdaagse, inclusief verzorgingsposten, toilet- en waterpunten.

  Lees meer